Paketimet 3am MË TË SIGURTA NË TREG Na Kontaktoni Bikerinat tona ju falin sigurinë e produktit tuaj gjatë transportit.Fibrat e tyre i bëjnë këto bikerina rezistente ndaj lageshtirës dhe depërtimit të lëngjeve deri në produktet tuaja. Materiali i Duhur TË PRODHUAR NGA RICIKLIMI I LETRËS DHE KARTONIT Na Kontaktoni Këto bikerina janë të përshtatshme sepse nuk ndotin ambjentin e mund të shpërbëhen sërisht pas përdorimit. Është e rëndësishme për kompanin tonë që të jemi miqësorë më mjëdisin. Paketimi jone eshte certifikuar nga QCD dhe ISO 9001, 2008.

Paketimet 3am MË TË SIGURTA NË TREG Na Kontaktoni Bikerinat tona ju falin sigurinë e produktit tuaj gjatë transportit.Fibrat e tyre i bëjnë këto bikerina rezistente ndaj lageshtirës dhe depërtimit të lëngjeve deri në produktet tuaja. Materiali i Duhur TË PRODHUAR NGA RICIKLIMI I
LETRËS DHE KARTONIT
Na Kontaktoni Këto bikerina janë të përshtatshme sepse nuk ndotin ambjentin e mund të shpërbëhen sërisht pas përdorimit. Është e rëndësishme për kompanin tonë që të jemi miqësorë më mjëdisin. Paketimi jone eshte certifikuar nga QCD dhe ISO 9001, 2008.

KUSH JEMI NE DHE ÇFARË JU OFROJMË

3am shpk në treg që prej vitit 2000. Kompania nisi me prodhimin  dhe përpunimin e kartonit për të realizuar ambalazhimin e vezëve. Duke synuar të jetë zgjedhja e parë për kartonin e ricikluar dhe zgjidhjet e paketimit. Kompania aktivitetin primar të saj ka prodhimin dhe tregtimin  e bikerinave të vezëve të madhësive 30 dhe 10 kokërra. Tregtimi i bikerinave ka një shtrirje jo vetëm në Shqipëri por dhe në Kosovë e Maqedoninë e Veriut. 3AM ka si objektiv të saj zhvillimin në lloje të ndryshme paketimi për produktet tuaja dhe shtrirjen e saj në gjithë Ballkanin.

MBROJTJE EFEKTIVE
MATERIALE TË QËNDRUESHME
SHITJE TË SHPEJTA
PAKETIM I BUTË DHE EFIKAS I VEZËVE
0
VITE EKSPERIENCË
0
KATERGORI PRODUKTESH
0
%
KLIENTË TË KËNAQUR

KLIENTËT TANË

NA KONTAKTONI TANI

Ju lutemi na dërgoni me email pyetjet tuaja në lidhje me produktet tona.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right