RRETH NESH

3AM SHPK eshte nje kompani brenda seciles bejne pjese AMA Teg dhe AMA Qtu.
AMA Caffe Teg eshte krijuar ne vitin 2011,ne qendren tregtare Tirana East Gate,ne qendren me te madhe tregtare ne Shqiperi.

Ajo qe ne ofrojme është ajo që na shtyn, Është ajo që na lëviz, na motivon dhe na mban të lidhur me një kënaqesi të veçantë me produktet, shërbimet dhe gjithçka që bëjmë në komunitet.

Ne kujdesemi që çdo ditë të pjekim kafe në mënyrë që klientët tanë të mund të gëzojnë kafenë më të mirë të provuar ndonjëherë – të freskët, me aromë të qëndrueshme dhe çmim të arsyeshëm.

Stafi ynë miqësor, pozitiv dhe profesionist punon fort për t’iu siguruar kafen dhe shërbimin më të mirë çdo herë. Klientët do të jenë gjithmonë një partner me të cilët ne ndajmë gjithçka, sepse ajo që ne bëjmë nuk është thjesht një punë, është pasion dhe dashuri për kafen që ne të gjithë ëndërrojmë të shijojmë çdo ditë.
Pervec kafes ne ofrojme dhe produkte te tjera ushqimore .

AMA Caffe Qtu eshte krijuar ne vitin 2018,ne Qendren Tregtare Univers.

Me nje ngrohtesi familjare dhe atmosphere sociale ku kliente tane mund te gjejne sherbimet dhe produktet me te mira.

AMA QTU

MENU QTU

SHIKO MENUN

Qendra tregtare Univers QTU- Autostrada Tiranë - Durrës, km 6, Tiranë 1000, Albania

E HENE - E DIEL: 07:00 – 21:00

Cel: +35544522071

AMA TEG

MENU TEG

SHIKO MENUN

Qendra tregtare TEG- Rruga Nacionale, Autostrada Tiranë - Elbasan, Tiranë 1045, Albania

E HENE - E DIEL: 07:00 – 21:00

Cel: +35544522072