RRETH NESH

3AM shpk u krijua si një biznes familjar në vitin 2000. Kompania nisi aktivitetin e saj me prodhimin e bikerinave 1×30 duke përdorur si lëndë të parë materialet karton dhe letër të riciklueshme. Duke synuar të jetë zgjedhja e parë për kartonin e ricikluar dhe zgjidhjet e paketimit.

VIZIONI

Të jetë zgjedhja e parë në  riciklimin e  kartonit dhe e paketimit në Ballkan.

MISIONI

Të ofroj një vlerë  të jashtëzakonshme konsumatorëve përmes produkteve dhe shërbimeve të reja.

Kompania aktivitetin primar të saj ka prodhimin dhe tregtimin  e bikerinave të vezëve të madhësive 30 dhe 10 kokërra. Tregtimi i bikerinave ka një shtrirje jo vetëm në Shqipëri por dhe në Kosovë e Maqedoninë e Veriut. 3AM ka si objektiv të saj zhvillimin në lloje të ndryshme paketimi për produktet tuaja dhe shtrirjen e saj në gjithë Ballkanin.

VLERAT E KOMPANISË

rating

Jemi të angazhuar në kuptimin e klientëve dhe konsumatorëve tanë.

medal (1)

Ne fokusohemi në përmbushjen e premtimeve tona, i besojme dhe i fuqizojmë nga ana profesionale individët që punojnë me ne.

recycle

Ne mirëpresim diversitetin duke e parë atë si burim inovacioni. Respektojmë njëri-tjetrin, mjedisin dhe komunitetin.

PAKETIMI JONË ËSHTË ÇERTIFIKUAR NGA QCD DHE ISO 9001, 2008.

3AM PACK shpk
Fshati Xhafzotaj,
Komuna Rrashbull,
Durrës, Shqiperi.