Slide Traditional Pack

1 x 10 : Traditional Pack

GJERËSI
105 mm
LARTËSI
69 mm
GJATËSI
447 mm
MASA
S,M,L

2 x 6 : (Vjen së shpejti)

GJERËSI
mm
LARTËSI
 mm
GJATËSI
 mm
MASA

1 x 15 : (Vjen së shpejti)

GJERËSI
mm
LARTËSI
 mm
GJATËSI
 mm
MASA

1 x 18 : (Vjen së shpejti)

GJERËSI
mm
LARTËSI
 mm
GJATËSI
 mm
MASA

PAKETIM I SIGURT

Bikerinat tona ju falin  sigurinë e produktit tuaj gjatë transportit. Fibrat e tyre i bëjnë këto bikerina rezistente ndaj lagështirës dhe depërtimit të lëngjeve deri në produktet tuaja.

PAKETIMI I DUHUR

Karakteristikë e këtij dizajni është ofrimi i një mbrojtjeje efektive të vezës nga pula në tryezën e konsumatorit. Zënë një hapësirë të vogël në transport për shumë pako apo palete. Në dispozicion aktualisht në dy madhësi 30 dhe 10 kokrra.

MATERIALI I DUHUR

Të prodhuar nga riciklimi i letrës dhe kartonit, këto bikerina janë të përshtatshme sepse nuk ndotin ambjentin e mund të shpërbëhen sërisht pas përdorimit. Është e rëndësishme për kompanin tonë që të jemi miqësorë më mjedisin. Paketimi jonë është çertifikuar nga QCD dhe ISO 9001, 2008.

NA KONTAKTONI TANI

Ju lutemi na dërgoni me email pyetjet tuaja në lidhje me produktet tona.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right