Slide Tray

1x30-15 Tray

GJERËSI
290 mm
LARTËSI
47 mm
GJATËSI
297 mm
MASA
S

1x30–17 Tray

GJERËSI
295 mm
LARTËSI
47 mm
GJATËSI
305 mm
MASA
M

1x30-10700 Tray

GJERËSI
305 mm
LARTËSI
50 mm
GJATËSI
315 mm
MASA
L,XL

1x30-20 Tray

GJERËSI
285 mm
LARTËSI
45 mm
GJATËSI
295 mm
MASA
M,L

PAKETIM I SIGURT

Bikerinat tona ju falin  sigurinë e produktit tuaj gjatë transportit. Fibrat e tyre i bëjnë këto bikerina rezistente ndaj lagështirës dhe depërtimit të lëngjeve deri në produktet tuaja.

PAKETIMI I DUHUR

Karakteristikë e këtij dizajni është ofrimi i një mbrojtjeje efektive të vezës nga pula në tryezën e konsumatorit. Zënë një hapësirë të vogël në transport për shumë pako apo palete. Në dispozicion aktualisht në dy madhësi 30 dhe 10 kokrra.

MATERIALI I DUHUR

Të prodhuar nga riciklimi i letrës dhe kartonit, këto bikerina janë të përshtatshme sepse nuk ndotin ambjentin e mund të shpërbëhen sërisht pas përdorimit. Është e rëndësishme për kompanin tonë që të jemi miqësorë më mjëdisin. Paketimi jone eshte certifikuar nga QCD dhe ISO 9001, 2008.

NA KONTAKTONI TANI

Ju lutemi na dërgoni me email pyetjet tuaja në lidhje me produktet tona.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right